Inainte de sarbatori, femeia a facut lua in casa si s-a hotarat sa scape de lucrurile vechi. A vazut si niste cizme vechi, pe care nu le mai purta. Si le-a aruncat. Ghinionul face ca sotul ei schimbase ascunzatoarea banilor, din ghetele lui, in cele ale ei, dar nu i-a spus asta.

Adevarul socant a iesit la iveala in seara de Revelion, cand cei doi soti au vrut sa treaca in 2010 cu multi bani in mana, ca sa le mearga bine.

Barbatul a vrut sa ia banii din cizma transformata in pusculita, dar l-au trecut transpiratiile cand a vazut ca cizmele au disparut.

O cersetoare care scormonea prin tomberoane a gasit incaltarile si fara sa stie pe ce comoara a pus mana, a incercat sa le vanda. Cum nu i le-a luat nimeni, pentru ca erau prea grele, fiica ei a cerut sa le probeze. Asa au gasit muntele de euro si s-au pus pe treaba: si-au cumparat o casa si bautura.

Sotii care au adunat cu greu, dar au pierdut intr-o secunda 40.000 de euro, au fost doua zile in stare de soc. S-au dus totusi la politie si, jenati, si-au spus istoria.

Oamenii spun ca se temeau sa tina banii la banci, pentru ca au pierdut sume importante, odata prabusirea FNI. Ei au recuperat doar 30.000 de euro - restul banilor au fost cheltuiti, se pare, de cersetoare ori aceasta i-a ascuns si nu vrea sa-i returneze.