Mai rău ca-n filme! O constănţeancă care a tâlhărit un bătrân a ascuns prada în fund. Jaful a avut loc într-un tren, pe traseul Lehliu- Ciulniţa. Poliţiştii au reuşit să ducă la bun sfârşit ancheta după clisme şi ecografii.

Bărbatul jefuit, în vârstă de 80 de ani, se întorcea din Ardeal cu 5.000 de lei pe care îi primise ca avans pentru o casă. Când femeia s-a urcat în tren, bătrânul i-a dat ceva de mâncare şi 10 lei. Constănţeanca nu s-a mulţumit însă doar cu atât, i-a furat bătrânului toţi banii. La percheziţie, nici urmă de bancnote într-o primă fază.

"În timp ce se îmbrăca i-au căzut din fund trei bancnote de 100 de lei. I-am întocmit Ordonanţă de efectuare a unei percheziţii la spitalul oraşului Lehliu-Gară", a spus agentul şef principal, Viorel Spânu.

O ecografie a devenit, astfel, probă în dosar. "Pe radiografie se observă mai clar vederea în detaliu a corpului străin, respectiv în zona rectului. Am stat de vorbă cu suspecta. A vrut să se convingă. I-am prezentat mai în detaliu radiografia", a completat acesta.

Constănţeanca se află acum la spitalul penitenciar Jilava, unde elimină banii. Femeia a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Din prada de 5.000 de lei, poliţiştii mai au de recuperat 900 de lei. Mai în glumă, mai în serios, ei zic că, după ce au umblat cu asemenea "corpuri delicte", merită să îşi încerce norocul la loterie...