Șoferul de TIR din Sălaj care, marți dimineața, în urma unei altercații, l-a lovit intenționat cu autotrenul pe un șofer din Bihor, a comis-o din nou, după doar câteva ore de la teribilul incident. Tot în zona de lângă punctul de trecere a frontierei Borș II, de pe autostradă, bărbatul de 36 de ani din Sălaj a spart parbrizul unui alt TIR, cu un borcan.

După primul incident, în urma căruia victima a suferit o fractură de cutie craniană, polițiștii au început cercetările, sub coordonarea unui procuror, însă autorul nu a fost reținut.

Astfel, în jurul orei 18, acesta s-a dezlănțuit din nou, fără să se cunoască motivele din spatele gestului său.

„Polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Biharia au fost sesizați că, înainte de intrarea în P.T.F. Borș 2, bărbatul ar fi spart, tot cu un corp contondent (borcan) parbrizul unui alt autocamion, aflat în coloană”, a transmis marți noaptea comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. 

În urma testării preliminare de drog, rezultatul a fost negativ.

Șoferul a fost dus la spital, unde este evaluat psihiatric. „Bărbatul de 36 de ani, din județul Sălaj, a fost condus la o unitate medicală din municipiul Oradea, în vederea evaluării unei eventuale internări nevoluntare”, se arată în informarea trimisă de reprezentanta Poliției Bihor. 

În acest caz, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, iar polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Biharia continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

(sursa video: cititor eBihoreanul)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!