Un bărbat de 41 de ani a fost surprins în trafic conducând o mașină, în plină zi, în jurul orei 11.35, pe strada Coriolan Hora din Oradea, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie. În plus, autoturismul era neînmatriculat și avea și numere false.

Polițiștii Serviciului Rutier Bihor l-au reținut pe falsul șofer, care acum este cercetat în cadrul unui dosar penal.

„Miercuri, 11 septembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Rutier Bihor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 41 de ani, din comuna Girișul de Criș, județul Bihor, cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. În aceeași zi, în jurul orei 11.35, pe strada Coriolan Hora din municipiul Oradea, acesta a fost depistat în trafic de polițiștii Biroului Rutier Oradea, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare. Bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a precizat comisarul șef Alina Fărcuța, purtătoarea de cuvânt a Poliției Bihor.

Tot miercuri, la ora 16, și tot în Oradea, în Parcul Traian, polițiștii au mai depistat în trafic un orădean de 34 de ani care conducea un autoturism sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv.

„În urma testării preliminare, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii consumului unor substanțe interzise”, a transmis Fărcuța. 

Și în Tinca a fost depistat, miercuri după amiază, un tânăr de 24 de ani, din localitatea Ineu, județul Arad, care conducea un autoturism, deși avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii continuă cercetările în toate cauzele.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!