Titlul de Miss Universe 2012 a fost câştigat de Olivia Culpo, o studentă în vârstă de 20 de ani din SUA, într-o ceremonie care a avut loc în Las Vegas şi a fost transmisă în direct în 100 de ţări, scrie realitatea.net.

Olivia Culpo, cea mai frumoasă femeie din univers, este studentă în anul doi la Universitatea Boston şi este pasionată de violoncel. SUA nu a mai câştigat titlul de Miss Universe de mai multe de zece ani.

Olivia Culpo a concurat împotriva a alte 88 de frumuseţi din întreaga lume şi a preluat titlul de la Miss Universe 2011, Leila Lopes din Angola. Pe locul doi s-a clasat Miss Filipine, Janine Tugonon, iar pe locul al treilea - Miss Venezuela, Irene Sofia Esser Quintero.

Olivia Culpo s-a născut în Cranston, SUA, într-o familie de muzicieni de profesie şi a cântat la violoncel alături de celebrul muzician Yo-Yo Ma. Ea speră să aibă o carieră în film sau televiziune, iar Audrey Hepburn este modelul ei, datorită "generozităţii, inteligenţei şi graţiei" sale.

Olivia va primi, ca Miss Universe, un salariu confidenţial, o garderobă imensă, produse cosmetice nelimitate şi un apartament de lux în New York.

sursa: realitatea.net