Delia Monica Duca a câştigat concursul Miss Universe Romania 2012, desfăşurat duminică seara, la un hotel din Bucureşti.

Câştigătoarea este din Bucureşti, are 26 de ani şi 1,80 metri înălţime. Ea va reprezenta ţara noastră la finala Miss Universe de pe 19 decembrie, din Las Vegas.

"După aproape patru ani de continuitate în organizarea selecţiei naţionale pentru Miss Universe, suntem mândri să putem afirma că tinerele noastre percep această competiţie ca pe un etalon al concursurilor de frumuseţe din România. Dovadă este numărul din ce în ce mai mare de fete care se pregătesc constant pe parcursului unui an pentru acest eveniment. Suntem bucuroşi să constatăm că româncele aspirante la titlul Miss Universe Romania au înţeles că numai cu tenacitate, rigoare şi multă muncă pot concura de la egal la egal cu reprezentantele ţărilor din America latină, deţinătoarele celor mai multe coroane din istoria competiţiilor de frumuseţe", a spus Valentina Ionescu, director executiv al Organizaţiei Miss Universe România, înainte de finala competiţiei.

La finala Miss Universe România au participat numai tinere peste 26 de ani, cu o înălţime peste 1,70 metri (fără tocuri) şi măsurile încadrate în standardul 90-60-90.

Sursa: Gândul