Trupa The Beatles a lansat o nouă piesă intitulată „Now and then” și prezentată ca „ultimul cântec” al acestei formații. Cu ajutorul unor tehnologii moderne, pe această piesă se aude și vocea lui John Lennon, înregistrată pe un demo în 1978. 

Astfel, după cum informează BBC, crearea piesei a durat 45 de ani. 

Toți cei patru membri The Beatles apar pe această piesă, ultima atribuită lui Lennon, McCartney, Harrison și Starr, notează G4media.ro.

„Now and then” este disponibilă atât pe YouTube, cât și pe platforme de streaming ca Spotify, Apple Music și Amazon Prime Music. Copiile pe CD, vinil și casetă vor fi disponibile în zilele următoare.

G4Media.ro mai scrie că demo-ul original a circulat câțiva ani. Este vorba despre o melodie de dragoste, tipică pentru producția solo a lui John Lennon din anii ’70.

A fost finalizat în studio anul trecut de Sir Paul McCartney și Sir Ringo Starr. George Harrison va apărea prin părțile de chitară ritmică pe care le-a înregistrat în 1995, iar producătorul Giles Martin a adăugat un nou aranjament de coarde.

Povestea piesei începe în 1978, când Lennon a înregistrat un demo cu voce și pian în casa sa din New York. După moartea sa, văduva sa, Yoko Ono, le-a dat înregistrarea celorlalți membri Beatles pe o casetă care conținea, de asemenea, demo-urile pentru Free as a Bird și Real Love. Aceste două cântece au fost finalizate și lansate ca single-uri în 1995 și 96, marcând primul material „nou” al The Beatles după 25 de ani.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!