Anul 2020 a fost un plin de provocări pentru ERA Park Oradea. Dar, în ciuda pandemiei de Covid-19, care ne-a ținut în alertă și a rărit evenimentele, centrul comercial și-a îmbunătățit oferta, ajungând să fie aproape în totalitate ocupat.

Flanco (magazin de electronice și electrocasnice), Bambi și RestON (specializate în saltele), Interioo (gresie, faianță și obiecte sanitare), Natura Sufletului (produse naturiste) si Pizza Mario sunt câteva dintre noile magazine din complexul situat în Calea Aradului nr. 62. În plus, Kenvelo și Animax s-au mutat în spații comerciale mai mari, pentru a veni în întâmpinarea clienților cu o ofertă diversificată.

Respectând măsurile și restricțiile anti-Covid, ERA Park a ținut să fie cât mai aproape de partenerii săi. Din iulie până în decembrie au fost organizate numeroase campanii în care clienții au fost răsplătiți pentru fidelitate cu vouchere valorice, iar pentru cei mici, în special, au fost organizate și expoziții inedite, cu intrare gratuită. Sperând să le facem această perioadă mai ușoară și mai veselă, ERA Park a adus în fața micilor prieteni o expoziție de tarantule, insecte și reptile, una de fluturi vii și una din piese LEGO. În plus, l-a căutat și l-a adus și pe Moș Crăciun, care, cu ajutorul spiridușilor săi, a oferit cadouri copiilor.

Nu în ultimul rând, reprezentanții centrului comercial orădean au fost alături și de cei aflați în nevoie, sprijinind inițiative lăudabile ale unor organizații caritabile precum Caritas Eparhial (colectă de alimente pentru copii din familii sărace), Hospice Casa Speranței (colectă pentru îngrijirea unor bolnavi în stadiu terminal), Asociația pentru micuțul Noel (care a sprijinit copiii bolnavi de amiotrofie spinală musculară de tip 1 - SMA 1) sau Asociația Animal Shields (strângeri de fonduri pentru animăluțele abandonate).

Privind retrospectiv, a fost un an plin de încercări, dar, totuși, bun. Un an în care am învățat, poate, mai mult ca altădată, cât de important e să ținem aproape de cei dragi și, totodată, să-i protejăm pe cei din jurul nostru.

Vă mulțumim că faceți parte din familia ERA Park, vă dorim Sărbători Fericite și un an nou frumos și sănătos!

Centrul comercial ERA Park Oradea face parte din portofoliul fondului britanic de investiții Argo Real Estate Opportunities Fund, unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din Europa Centrală și de Sud-Est. Cuprinzând o suprafață totală de închiriat de 64.000 de metri pătrați, ERA Park Oradea este cel mai mare retail park din oraș, reunind retaileri de renume, între care Carrefour, Brico-Depot sau Altex. Complexul este situat în apropierea șoselei de centură a orașului, în Calea Aradului nr. 62, nu departe de Aeroportul Oradea, și dispune de 2.000 de locuri de parcare.

(advertorial)