Pe 28 noiembrie, Primăria și RER Vest au dat startul unei noi campanii de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și periculoase de la domiciliul orădenilor, care va dura până în data de 9 decembrie inclusiv.

„Toţi orădenii care au saltele, obiecte de mobilier, mobilier de baie, covoare sau altfel de deşeuri de mari dimensiuni, ori deşeuri periculoase, cum sunt ambalajele de la produsele de igienizare, baterii şi acumulatori portabili, spray-uri, ambalaje de la produse utilizate în amenajări interioare pot să le predea în cadrul campaniei, fără costuri”, a explicat Laura Dărăban, responsabil de comunicare în cadrul RER Vest.

Orădenii se pot înscrie în campanie cu un simplu apel telefonic la numărul 0751-306.526, care va fi deschis între orele 8.30 - 15.30.

Cei care doresc să scape de deşeurile voluminoase sau periculoase vor trebui să dea detalii despre volumul, cantitatea, dar şi tipul acestora. Ulterior, li se va comunica data şi ora la care vor fi colectate.

„Le reamintim orădenilor că, în afara perioadelor în care se desfășoară campaniile de colectare, au posibilitatea de a duce deșeuri voluminoase și periculoase în cele două puncte de colectare deschise în colaborare cu Primăria Oradea, situate pe străzile Thurzo Sandor și Uzinelor”, a transmis, marți, printr-un comunicat de presă, Primăria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!