Orădeanca a vrut să-şi pună capăt zilelor în noaptea de duminică spre luni. "Până la urmă a ieşit de una singură la mal, fără leziuni, fără probleme de natură fizică", a precizat dr. Hadrian Borcea, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, şi al SMURD Oradea, care a intervenit la caz.

Se pare că femeia are probleme psihice şi nici nu îşi amintea exact ce s-a întâmplat.

Pentru că distanţa dintre pod şi apă este de aproximativ 10 metri, medicii au transportat-o la Spitalul Judeţean, pentru analize. În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit însă că aceasta nu avea nicio rană, drept pentru care a fost transportată la Spitalul de Neuropsihiatrie, pentru a-şi trata problemele.

Pe de altă parte, luni după amiază, pompierii bihoreni au fost alertaţi că un alt bărbat era să se înece în aceeaşi zonă. Potrivit martorilor, omul îşi scăpase încălţămintea în apă, a vrut să intre după ea şi a căzut, fiind prins în vâltoare.

"Victima, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a fost surprinsă de curenţi, fiind în imposibilitatea de a se salva singură. Echipajele de intervenţie ajunse într-un timp foarte scurt la locul evenimentului au acţionat cu operativitate, persoana fiind în pericol de a se îneca. Cu ajutorul unei cordiţe, echipajul de salvatori a acţionat pentru degajarea bărbatului aflat în dificultate, reuşind să-l scoată în condiţii de siguranţă la mal. Acesta a fost predat echipajului de prim ajutor medical în stare conştientă, fiind transportat la spital pentru investigaţii", a anunţat ISU Bihor.