Un bărbat în vârstă de 40 de ani s-a ales cu dosar penal, iar poliţiştii bihoreni propun trimiterea lui în judecată, după ce la începutul acestui an a intrat într-un local din zona Gării centrale din Oradea având la el un pistol şi şase cartuşe de 9 milimetri.

Conform unui comunicat, de joi, al Poliţiei Bihor, bărbatul, din localitatea Dobricel, judeţul Bistriţa Năsăud, a fost anchetat de Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Bihor.

"La 2 ianuarie 2020, poliţiştii T.F. bihoreni l-au depistat pe acesta în incinta unui local din proximitatea staţiei C.F.R. Oradea, având asupra sa un pistol (armă letală) şi şase cartuşe de 9 mm. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii bihoreni au constatat că bărbatul nu deţinea permis de port armă şi că arma deţinută ilegal, nu era înregistrată în Romania", explică informarea de joi.

Atât arma, cât şi muniţia aferentă au fost ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii TF au finalizat ancheta în această săptămână şi propun trimiterea în judecată a acestuia, pentru infracţiunea de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.