O femeie de 82 de ani a suferit multiple leziuni, fiind internată în spital, după ce a fost lovită cu maşina de un orădean de 58 ani, care conducea sub influenţa alcoolului. Evenimentul s-a petrecut marţi dimineaţa, pe strada Sfântul Apostol Andrei din Oradea, unde octogenara s-a angajat într-o traversare nelegală.

„Marți, 30 ianuarie a.c., la ora 09.50, pe strada Sfântul Apostol Andrei din municipiul Oradea, un bărbat de 58 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism înspre strada Carpați, a acroșat o femeie de 82 de ani, din Oradea, care se angajase în traversarea carosabilului prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea dreaptă a direcției de deplasare a autoturismului”, a anunţat, miercuri, un comunicat al Poliţiei Bihor.

În urma accidentului rutier, femeia de 82 de ani a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital.

„În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat”, arată sursa citată.

Şoferului i-au fost recoltate, la spital, probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal.