După ce Adrian Ţuţu, poreclit Eminem de România, a câştigat finala competiţiei "Românii au talent", detronându-i pe alţi favoriţi, precum Narcis Ianău, ţara pare că s-a împărţit în două: românii convinşi că rapperul merita să câştige şi românii care spun că tânărul n-are niciun talent şi a câştigat pentru că e orfan.

Adrian Ţuţu, în vârstă de 18 ani, a adunat 29,29% din voturile românilor, iar ocupantul locului doi, tânărul Narcis Ianău, cu talent de contratenor, a strâns 24,40% din voturile românilor.

Totuşi, după ce a luat cecul de 120.000 de euro, Ţuţu este contestat pe reţelele de socializare şi pe site-urile de presă din ţară, pe motiv că n-ar fi câştigat pentru talentul său, ci pentru cazul social. Asta pentru că tânărul, orfan de mic, lucrează de la 14 ani ca ospătar sau în construcţii, pentru a se întreţine.

Tocmai aceste informaţii i-au făcut pe mulţi oameni să-l acuze pe rapper că s-a folosit de trecutul său pentru a câştiga. Inclusiv unii din marii cântăreţi ai României îl contestă pe câştigător.

"Mă aşteptam să câştige Narcis Iustin Ianău, care are într-adevăr un talent deosebit. Adrian nu e aşa talentat, dar până şi o parte din prietenii mei l-au votat, probabil tot pentru caz", a declarat pentru Ring Mihai Trăstariu.