Au fost momente tensionate, vineri seară, într-un magazin din Oradea. Un bărbat s-a prezentat la cumpărături purtând la el, vizibilă, o armă.

"Vineri, 9 iunie, la ora 21.40, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, într-un magazin de pe strada Podului din municipiul Oradea, o persoană aflată la cumpărături are asupra sa o armă.

Poliţiştii orădeni au intervenit cu operativitate la faţa locului, iar în urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana în cauză ca fiind un bărbat de 54 de ani, din Oradea, care deţinea o armă de tip airsoft neletală şi nesupusă autorizării", a anunţat, sâmbătă, agentul şef Alin Laza, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În urma incidentului, posesorul armei s-a ales cu amendă, iar poliţiştii "au dispus ridicarea armei de tip airsoft în vederea confiscării".

Sursele BIHOREANULUI spun că bărbatul nu a ameninţat cu arma, însă o purta vizibil la el, fiind observată de celelalte persoane din magazin, inclusiv de vânzătoare, care a şi sunat la 112.

De altfel, tocmai faptul că bărbatul a afişat arma şi nu a transporat-o în condiţii de siguranţă a dus la sancţionarea sa, după cum au mai precizat sursele.

Publicația locală Bihon.ro scrie că la ieșirea din magazin, bărbatul în cauză a fost așteptat de mascați. De alfel, din imaginile publicate de sursa citată se vede că la fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de polițiști.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!