Locuitorii din Newburgh, SUA, sunt indignaţi de acţiunea pe care a demarat-o o tânără. Fata, care în luna aprilie a acestui an a declarat că suferă de leucemie în fază terminală, a spus că cea mai mare dorinţă a ei este să se căsătorească. Aceasta a reuşit să impresioneze foarte mulţi oameni, fiind ajutată cu tot felul de lucruri, dar şi cu bani, pentru a-şi duce visul la bun sfârşit.

Un ziar local a scris despre Jessica Vega în luna aprilie, iar povestea ei se încheia extrem de trist. "Aş vrea să mă căsătoresc cu logodnicul meu înainte să-mi iau la revedere de la el şi de la fetiţa noastră de 11 luni", au fost cuvintele care i-au înduioşat pe cititorii ziarului.

Donaţiile nu au întârziat să apară, astfel că Jessica a primit o rochie de mireasă, verighete, flori, fotograf pentru eveniment, hair stilist, iar "premiul" cel mare a fost o excursie în Aruba.

Şocul a venit acum câteva zile când reporterii aceluiaşi ziar au descoperit că Jessica Vega nu a avut leucemie, dar a făcut acest gest pentru că probabil nu-şi permitea o nuntă.

Pe lângă că şi-a ridicat toţi oamenii din Newburgh în cap, Jessica mai are o problemă: proaspătul soţ a decis să divorţeze...