Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florea Costache, a fost internat săptămâna trecută la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde fusese adus în comă, după ce suferise un şoc la aflarea veştii că mama lui fusese tâlhărită şi violată.

La începutul acestui an, Maria Costache, în vârstă de 77 de ani, care locuieşte singură în comuna argeşeană Izvoru, a reclamat că a fost tâlhărită, fiindu-i furată din portofel suma de 50 de lei, iar ulterior le-a spus poliţiştilor că a fost şi victima unui viol.

Vicepreşedintele CJ Argeş a suferit un şoc la aflarea celor întâmplate şi, pe fondul unor probleme medicale mai vechi, acesta suferind de hepatită, i s-a făcut rău, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, iar ulterior în Capitală.

Marţi, poliţiştii au anunţat că suspectul în cazul tâlhăririi şi violării femeii, un tânăr de 24 de ani, din comuna argeşeană Izvoru, a fost prins, iar miercuri a fost arestat pentru 29 de zile de către magistraţii Judecătoriei Costeşti.