Potrivit evidenţelor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, accidentul s-a petrecut miercuri după amiază, când un bărbat în vârstă de 45 de ani din Marghita, aflat la coasă, cu un instrument improvizat, a dat din greşeală într-o piatră, iar coasa a ricoşat în piciorul stâng şi i-a secţionat artera femurală.

Ambulanţa Marghita l-a preluat de urgenţă pe bărbat, apoi l-a predat unui echipaj de la Oradea care a pornit în întâmpinarea sa. Degeaba, însă. Din cauza hemoragiei masive, medicii nu au mai putut face nimic pentru marghitan.

Tot miercuri, la Aleşd, un tânăr de 32 de ani a ajuns la spital după ce, aflat pe un stâlp, s-a electrocutat şi a căzut de la înălţime.

Un alt bărbat, în vârstă de 73 de ani a ajuns ieri la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean, după ce a consumat ciuperci. De altfel, potrivit statisticilor Ambulanţei, în ultimele zile tot mai mulţi oameni cad victime intoxicaţiei cu ciuperci. Marţi, alţi doi bărbaţi, de 37 şi 30 de ani, din Apateu, au ajuns la spital din aceleaşi motive, iar unul dintre ei era chiar inconştient.