Primarul comunei bihorene Finiș, Ioan Man, a murit în acest sfârșit de săptămână, la 51 de ani. Anunțul privind decesul a fost făcut de președintele PSD Bihor, Aurel Mohan.

„Cu profundă durere anunț trecerea în neființă a colegului și prietenului nostru, Man Ioan Florian, primarul comunei Finiș. Ioan a fost un lider dedicat și un om cu suflet mare, mereu alături de comunitate. Plecarea sa lasă un gol imens în sufletele noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să aducă alinare familiei îndurerate! Amintirea și dăruirea lui vor rămâne veșnic vii în inimile noastre”, a scris Aurel Mohan în cursul zilei de duminică pe Facebook.

Aflat în funcție de mai multe mandate, Ioan Man se retrăsese în ultima perioadă din viața publică din cauza unei boli grave.

De altfel, tocmai din acest motiv, el nu a mai candidat la alegerile locale din luna iunie, lăsându-i locul soției sale, Apolonia Man, care a și câștigat alegerile pentru funcția de primar.

Ioan Man a fost unul dintre cei mai controversați primari din Bihor, între altele el fiind reclamat de localnici pentru furt de lemne, și era cunoscut pentru că îi pedepsea pe cetățenii care nu îl votau. De altfel, în vară, un localnic din Finiş a și câştigat un proces cu Primăria în care edilul era acuzat de abuz, anulându-i o adeverință cu suprafața de teren deținută, necesară pentru încasarea subvenției de la APIA.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!