Bihoreanca în vârstă de 30 de ani care a provocat, joi, un tragic accident pe DN79, între Oradea şi Nojorid, a murit duminică dimineaţa în spital. Fetiţa ei de nici patru ani a murit pe loc în acea zi.

După impactul dintre autoturismul în care se afla şi o autoutilitară, femeia din Nojorid a suferit multiple traumatisme şi a fost internată, în stare critică, în spital. Moartea femeii survine în ziua în care fetiţa ei este înmormântată, potrivit Bihon.ro.

Accidentul s-a petrecut joi, după prânz, când, conducând un Volkswagen pe DN79 înspre Nojorid, femeia în vârstă de 30 de ani nu a adaptat viteza într-o curbă uşoară la dreapta şi a pierdut controlul asupra maşinii, pătrunzând pe contrasens şi intrând în coliziune cu o autoutilitară.

Potrivit unor surse ale BIHOREANULUI, martore la accident, minora din autoturism – o fetiţă de 3 ani şi nouă luni - era transportată regulamentar de mama sa, în scaun special, pentru copii. Din nefericire, însă, impactul dintre maşina în care se afla şi microbuz s-ar fi produs exact pe partea unde se afla şi scaunul fetiţei, traumatismele suferite provocându-i decesul.