Emoţiile au plutit în Casa de Cultură a Sindicatelor luni după amiază, când sute de persoane au sărbătorit finalizarea cursurilor pentru studenţii de la specializările Informatică economică, Management, Contabilitate şi Informatică de gestiune şi Drept de la Universitatea Agora din Oradea.

Pe lângă cei care au format a opta generaţie de absolvenţi a universităţii, la eveniment au participat părinţi, rude şi prieteni, dar, bineînţeles, şi profesorii care i-au format pe studenţi.

Două dintre profesoarele îndrăgite de tineri, Ramona Urziceanu şi Laura Popoviciu, le-au şi pregătit o surpriză absolvenţilor: un moment artistic susţinut de către "Agora Artistic Group", reprezentat pe scenă de Cristina Romocea şi Nagy Kinga. Cele două tinere au cântat mai multe piese pentru absolvenţi, făcându-i astfel să mai uite de emoţii pentru câteva minute.

Adrian Plev, şef de promoţie Ştiinţe economice şi Ioana-Anca Bondar, şefă de promoţie Drept, le-au mulţumit, în discursurile lor, profesorilor, părinţilor şi tuturor celor care i-au susţinut pe acest drum până acum, cerându-le sprijinul şi pentru ceea ce va urma de acum înainte în viaţa lor. De asemenea, în mod simbolic, absolvenţii le-au înmânat studenţilor din ani mai mici o cheie a succesului.