Bancherul Colin Birch, tată a doi copii şi căsătorit, în vârstă de 44 de ani, s-a spânzurat după ce a prostit două tinere că se vor juca de-a execuţia.

Birch, care tocmai rămăsese şomer, a fost găsit mort în Dartford, Kent. Bărbatul le-a spus prostituatelor să se întâlnească în pădure iar ele vor juca rolul călăilor. Marie Laurent şi Alex Sturley, ambele în vârstă de 35 de ani, l-au găsit cu ştreangul legat de gât stând pe un scaun, potrivit The Sun. Femeile spun că l-au scăpat o clipă din ochi şi când s-au întors el sărise.

"Fetele cred că au fost folosite să-l ajute să se sinucidă fără să-şi dea seama ce fac", a declarat un poliţist din cadrul anchetei.

"În urmă cu două săptămâni a plătit cinci femei ca să-l ducă în pădure şi să-l abuzeze sexual. Fetele şi-au spus că e amuzant şi s-au gândit că e vorba de nişte bani câştigaţi uşor. Apoi a spus că are nevoie de două femei care să pretindă că îl execută", a mai spus acesta.

Cele două prostituate au primit 60 de lire sterline. Ele au încercat să-i taie funia şi să-l dea jos, dar era prea târziu. Au chemat ambulanţa şi primele rapoarte susţin că tragedia a fost un joc sexual care s-a terminat prost.