O orădeancă a dat dovadă de multă nesimțire joi seară, când și-a parcat mașina marca Hyundai pe spațiul verde recent amenajat în jurul Catedralei Ortodoxe din Oradea, în apropiere de sucursala CEC Bank.

Pe rețelele de socializare, dar și în aplicația Oradea City Report, în care orădenii pot face reclamații, au apărut imagini cu mașina înmatriculată în Bihor și plasată între doi puieți de arbori recent sădiți, dar și cu urmele pe care roțile autoturismului le-a lăsat în pământul în care gazonul nici n-a apucat să răsară cum trebuie.

Fapta este cu atât mai blamabilă cu cât sub lăcașul de cult există o parcare subterană, cu 225 de locuri, în care oricine își poate lăsa mașina gratuit, până la finalul lunii martie.

Pe bună dreptate, vinovatul, despre care BIHOREANUL a aflat că este o femeie din Oradea, a fost criticat pe rețelele de socializare, unde oamenii au scris chiar că este un „animal” care n-are respect față de bunurile orașului.

Sesizată în urma postărilor în mediul online, Poliția Locală Oradea a depistat-o pe șoferița vinovată. Directorul Samuel Milian a declarat joi pentru BIHOREANUL că persoana respectivă a fost sancționată cu o amendă de 200 lei și a primit măsura complementară de a readuce spațiul verde la forma inițială.

De altfel, joi la prânz, zona era deja refăcută.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!