Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost dat dispărut de familia sa, după ce a plecat luni seară de la casa socrilor săi din Bihor şi nu s-a mai întors.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Bihor, Gabriel Nicolae Jurj (foto) este din Bucureşti şi a plecat luni seară, în jurul orei 19, de la domiciliul socrilor săi din localitatea Poienii de Jos, comuna Bunteşti.

Familia a sesizat dispariţia lui câteva ore mai târziu, marţi, la ora 00.10, la Secţia nr. 2 de Poliţie Rurală Beiuş.  

Bărbatul are o înălţime de circa 1,90 metri, o greutate de circa 90 de kilograme, constituţie atletică, faţă ovală, ochi albaştri, păr grizonat şi este tuns scurt.

Ultima dată când a fost văzut de familie, acesta era îmbrăcat într-un tricou albastru cu dungi albe, blugi, pantofi sport negri şi avea ochelari de vedere.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei", a transmis Poliţia Bihor.

UPDATE. Găsit decedat

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, după sesizarea dispariţiei bărbatului, acesta a fost căutat continuu, de poliţişti, jandarmi, pompieri și de voluntari. El a fost găsit, miercuri, în jurul orei 13, decedat, într-o râpă dintr-o zonă împădurită, greu accesibilă, din proximitatea municipiului Beiuș. 

"Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei", se arată în informare. Cercetările sunt derulate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!