Lovas Gabor, un bărbat în vârstă de 48 de ani din Cetariu, a fost dat dispărut de familie, după ce duminică a plecat la pescuit şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii Secţiei nr. 3 de Poliţie Rurală Biharia din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi de dispariţia acestuia duminică, 8 august.

Lovas Gabor a plecat la pescuit la o baltă neamenajată situată în extravilanul comunelor Biharia - Cetariu, în aceeaşi zi, în jurul orei 6, iar până luni înainte de prânz nu s-a întors.

El are o înălţime de 1,80 m, greutate aproximativ 100 de kg, constituţie robustă, ten deschis, faţă rotundă, păr şaten, tuns scurt şi ochi albaştri.

La momentul dispariţiei el purta blugi trei sferturi, albaştri, maiou gri şi pantofi din piele, maro.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", a transmis Poliţia Bihor.

Solicitat de BIHOREANUL să spună dacă pompierii au făcut căutări în zona bălţii, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, maiorul Camelia Roşca, a declarat că "ISU Crişana nu a primit o astfel de solicitare".

UPDATE: Bărbatul a fost găsit decedat

Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat, marţi, pe un câmp dintre localităţile Cetariu şi Biharia. Potrivit unor surse ale ziarului, acesta avea probleme de sănătate.

"Nu sunt suspiciuni de omor. Cauzele exacte ale decesului urmează să fie stabilite în urma efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror", a declarat miercuri pentru BIHOREANUL purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa.