O tânără din Oradea, care a sesizat BIHOREANULUI pierderea cățelușei sale, a recuperat-o marți, la o lună distanță, când credea deja că nu mai are nicio șansă. Mini a fost furată de acasă și abandonată în curtea unui depozit părăsit.

Remarcabil e faptul că femeia care a găsit cățelușa a refuzat recompensa substanţială! Inițial proprietara a oferit o recompensă de 300 euro celui care îi găsea câinele, iar după câteva zile a crescut suma la 1.000 euro. 

Potrivit spuselor Geminei Moza, stăpâna lui Mini, casa în care locuia animalul împreună cu familia sa a fost prădată de hoți în noaptea în care Mini a dispărut. „Nu am vrut să specific că locuința noastră a fost spartă de hoți, pe când noi nu eram acasă, pentru că am crezut că așa am șanse și mai mici să o recuperez. Hoții au mai făcut și alte pagube și nu au fost găsiți nici acum, însă noi ne-o doream doar pe Mini înapoi”, a povestit ea BIHOREANULUI

După o lună în care a pus anunțuri peste tot prin oraș, iar anunțul dispariției lui Mini a fost distribuit pe rețelele de socializare de sute de ori, tânăra a fost contactată săptămâna aceasta de „o doamnă cu suflet imens”, după cum a caracterizat-o Gemina.

Aceasta i-a povestit că Mini se afla într-un depozit părăsit. „Șeful doamnei a spus că s-a trezit cu un câine în acel depozit și că nu ştia ce să facă cu el. Pentru că era foarte speriat, îi lăsa doar mâncare în fiecare zi, iar asta s-a întâmplat timp de mai multe săptămâni”, a relatat orădeanca.

Eroina lui Mini i-a cerut permisiunea șefului său să vadă personal căţeluşa cu pricina. „Femeia știa de dispariția lui Mini din anunțurile pe care le-am făcut. I-a făcut câteva poze și mi le-a trimis. În poze nu am recunoscut-o, dar când am ajuns acolo și mi-am dat seama că este chiar ea. Eram în stare de șoc, nu-mi venea să cred. Am găsit-o printr-o minune!”, a spus Gemina Moza.

Femeia care i-a adus cățelul înapoi nu a dorit niciun fel de recompensă materială. „A spus că nu îi trebuie nimic. E mulțumită că ne vede familia fericită alături de Mini. Așa oameni rar mai există”, a conchis orădeanca.