Şoferul autoturismului marca BMW, care s-a izbit, miercuri, de o camionetă pe şoseaua de centură a Oradiei, a murit pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean.

Potrivit medicilor, el a fost internat în comă profundă, cu politraumatisme severe, inclusiv un traumatism cranio-facial grav. Miercuri seară, bărbatul în vârstă de 37 de ani a decedat.

Cel de-al doilea şofer implicat în accident, care se afla la volanul autoutilitarei, este în continuare internat la Terapie Intensivă, dar, potrivit medicului Carmen Pantiş, starea lui este stabilă.

Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 14, pe şoseaua de centură, între Parcul Industrial II şi cimitirul municipal. Şoferul unui BMW seria 7 care rula pe direcţia Nufărul-Calea Aradului, a derapat şi a pierdut controlul maşinii, izbindu-se pe contrasens de o autoutilitară.

În urma impactului, pasagerul din BMW, un tânăr în vârstă de 35 de ani, a rămas încarcerat între fiare. La sosirea medicilor, el era în stop cardio-respirator şi, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de salvatori timp de o oră şi jumătate, a decedat.

Se pare că şoferul şi pasagerul din BMW, care era de profesie mecanic auto, au rulat cu viteză pe şosea, deoarece făceau un test maşinii ce afişa o eroare la computerul de bord.

Citeşte pe această temă articolul "Accident între un BMW şi o camionetă: Un tânăr de 35 de ani a murit, iar alţi doi bărbaţi au ajuns în spital"