La fel ca alţi te vedete din România, precum Mihai Trăistariu sau Dan Bitman, prezentatorul ProTV Cătălin Măruţă a făcut implant de păr. În total, moderatorul în vârstă de 36 de ani a stat 14 ore în sala de operaţie, la o clinică din Istanbul.

"Mi-am făcut implant de păr şi sunt mulţumit de această decizie. A fost o experienţă foarte uşor de suportat, practic am aşteptat să treacă orele şi medicul să-şi termine treaba. A fost mai degrabă o probă de răbdare decât o intervenţie chirurgicală. Rămăsesem ultimul din showbiz care încă nu făcuse asta", a declarat prezentatorul pentru tabloidul Click.

Măruţă le-a povestit jurnaliştilor că s-a documentat legat de clinica la care s-a operat de la alţi artişti care făcuseră la fel şi s-au declarat mulţumiţi. A ales să-şi facă operaţia imediat ce a intrat în vacanţă, la o clinică din Istanbul, la unul dintre cei mai buni medici specialişti, fiind însoţit de soţia sa, Andra. În cele două zile petrecute acolo, Măruţă a stat câte opt ore pe zi în sala de operaţii, dar a avut şi o pauză de o oră, asta însemnând că a stat pe scaunul de pacient 14 ore, scrie Click.

De regulă, pentru un implant reuşit se folosesc între 2.000 şi 6.000 de fire de păr, în funcţie de necesitate, iar a clinica la care a fost Cătălin Măruţă, preţul este destul de piperat: 2,5 euro pentru un graft implantat (nr. - graftul este unitatea de transplant), din care vor creşte între 1 şi 4 fire de păr.

Tot în Turcia, dar la o altă clinică, şi-au mai făcut implant şi soliştii Mihai Trăistariu şi Raoul. Printre bărbaţii din showbiz care au mai apelat la acest artificiu de înfrumuseţare se mai numără Dan Bittman, Dinu Maxer şi Andrei Duban, mai scrie Click.

După operaţie, Măruţă a plecat în vacanţă, alături de Andra şi de fiul lor, în Tenerife şi la Paris, pentru a sărbători atât ziua artistei, cât şi 6 ani de căsătorie.