O şoferiţa a fost înşelată de GPS şi a ajuns să facă un drum de 45 de minute în două zile.

Sabine Moreau, o belgiancă în vârstă de 67 de ani, a mers să-şi ia un prieten de la gara din Bruxelles. Femeia a plecat din orăşelul în care locuia, Solre-sur-Sambre, care se află la aproximativ 60 de kilometri de Bruxelles, scrie evz.ro.

Şi-a pus GPS-ul şi a pornit la drum cu maşina. Însă, aparatul o luase razna, iar drumul s-a transformat într-un coşmar. Mai exact, belgianca a mers vreo 2.800 de kilometri, a traversat şase ţări.

Nu s-a oprit nici măcar atunci când a văzut că semnele de circulaţie sunt în alte limbi. După două zile de mers cu maşina s-a gândit că s-ar putea să nu mai fie în Belgia. Deşi s-a oprit de mai multe ori ca să alimenteze, nu s-a gândit nicio secundă că GPS-ul ar fi putut să o direcţioneze greşit.

"Am văzut diverse semne de circulaţie, prima dată în franceză, apoi în germană - Cologne, Aachen, Frankfurt. Dar nu mi-am pus nicio întrebare, eram foarte concentrată la drum, să merg mai departe", a declarat belgianca.

Poliţia crede că a trecut prin Franţa, Germania, Austria şi Slovenia până să ajungă în Croaţia. Poliţiştii au început să o caute, după ce reclamase dispariţia sa fiul ei. În cele din urmă, aceasta a sunat acasă şi a spus că a ajuns în Zagreb. "Nu am realizat că ar fi ceva în neregulă decât atunci când am ajuns în Zagreb", a declarat femeia.

(sursa: Evz.ro)