Municipalitatea a anunţat, joi, că Administraţia Imobiliară Oradea a încheiat contractul de execuţie pentru proiectarea şi execuţia reabilitării, modernizării şi extinderii bazei sportive din Ioşia.

Lucrarea a fost adjudecată de firma Abed Nego, constructorul Piramidei din Primărie, în urma unei licitaţii publice la care s-au înscris şapte firme. Valoarea contractului pentru proiectare este de 48.000 lei plus TVA, iar pentru execuţia lucrării de 1.329.998 lei plus TVA.

"Municipalitatea doreşte suplimentarea terenurilor existente cu un număr de patru terenuri de tenis cu zgură şi cu tribune aferente. Două din terenurile existente vor fi acoperite cu balon presostatic, se va construi o clădire administrativă compusă din patru vestiare, pentru bărbaţi şi femei, adulţi şi copii, dotate cu duşuri şi wc-uri, un modul de alimentaţie publică şi o cabină pentru portar", se arată în comunicatul Primăriei.

Vor fi recondiţionate astfel terenurile vechi, se vor face reparaţii la tribunele existente şi se va realiza şi împrejmuirea bazei şi a terenurilor. Lucrările sunt estimate să înceapă în acest an, după finalizarea proiectării.