Un polițist a fost rănit, iar trei mașini au fost avariate, în urma unui accident produs vineri după amiază în zona localității bihorene Sudrigiu.

O filmare postată vineri pe TikTok (video jos) arată un autoturism Dacia Duster purtând însemnele Poliției în șanț, în timp ce un alt autoturism, vizibil avariat în partea din față, era oprit pe șosea.

Sursele BIHOREANULUI spun că în eveniment au fost implicate de fapt 3 autoturisme, iar accidentul s-a produs după ce o mașină a intrat pe contrasens, izbind o a doua mașină, iar cea din urmă a intrat în mașina de Poliție, pe care a proiectat-o în șanț.

Un polițist a fost rănit în urma incidentului. 

Din fericire, rănile suferite de acesta nu au fost grave.

În caz a fost deschis un dosar penal, iar polițiștii continuă ancheta pentru a stabili împrejurările concrete ale evenimentului rutier.

UPDATE: Reacția Poliției Bihor

Printr-un comunicat transmis sâmbătă, Poliția Bihor explică felul în care s-a produs accidentul.

Conform informării, semnate de purtătoarea de cuvânt, comisar șef Alina Fărcuța, accidentul a fost anunțat la 112 vineri la ora 14.25 și s-a petrecut pe drumul județean 763, în afara localității Sudrigiu.

„Din cercetările efectuate la fața locului, de polițiștii Biroului Rutier Beiuș, s-a constatat că, un bărbat de 34 de ani, din comuna Buntești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Sudrigiu - Pietroasa, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Beiuș, județul Bihor. 

Cel de-al doilea autoturism ar fi fost proiectat pe sensul opus, unde ar fi intrat in coliziune cu o autospecială de poliție, condusă de un bărbat de 29 de ani, din municipiul Beiuș, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, iar din impact, autospeciala ar fi fost proiectată în șantul din partea dreapă a directiei de deplasare Sudrigiu - Pietroasa.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 29 de ani, care conducea autospeciala poliției, a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital”, explică informarea.

Toți șoferii implicați au fost testați cu aparatul etilotest, acesta indicând că nu au consumat băuturi alcoolice.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Beiuș, sub coordonarea unui procuror, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!