O persoană a ajuns, luni seară, la spital, în urma unui accident rutier produs în Oradea, la capătul Bulevardului Dacia.

"Apelul prin numărul de urgenţă 112 a fost făcut la ora 18.13. Este vorba despre un accident rutier produs pe Bulevardul Dacia, în dreptul Podului CFR, în eveniment fiind implicate patru autoturisme. O persoană a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale", a declarat pentru BIHOREANUL comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Potrivit dr. Alexandru Mateoc, purtătorul de cuvânt al SMURD Bihor și al Unității de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean, victima este o femeie în vârstă de 50 de ani, care s-a ales cu un traumatism cranio cerebral minor și cu o contuzie ușoară la nivelul capului. „Pacienta se află la UPU, în investigații”, a precizat Mateoc. 

Deocamdată nu se cunosc împrejurările producerii evenimentului rutier, poliţiştii rutieri fiind la faţa locului pentru stabilirea cauzelor.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zona producerii evenimentului rutier se desfăşoară în parametri normali.