Un accident în care au fost implicate șase autoturisme și o autoutilitară s-a petrecut joi, în jurul orei 13, pe DN1, între localitățile bihorene Urvind și Lugașu de Jos. 

„Unei persoane, aparent rănită uşor, i se acordă îngrijiri medicale la faţa locului. Momentan, traficul rutier este blocat total”, a transmis Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Potrivit mr. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana, la fața locului, au fost mobilizate echipajele stației de pompieri Aleșd cu autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de terapie intensivă al SMURD Oradea și o ambulanță SAJ. 

„Accidentul s-a soldat cu o victimă rănită ușor (n.r. - un bărbat). Aceasta a fost asistată la fața locului de către echipajele medicale și va fi transportată la Unitatea de Primire Urgențe”, a precizat mr. Roșca.

(captură video, INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA, Facebook)

Poliţiştii rutieri urmează să efectueze cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

UPDATE:

În jurul orei 14.45, IPJ Bihor a anunțat că în zonă s-a reluat circulația pe ambele sensuri.

(sursa video: INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA, Facebook, Karina Papik)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!