Şapte persoane au fost rănite, fiind şi transportate la spital, în urma unui accident rutier petrecut luni noaptea, în jurul orei 23.15, în centrul Oradiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei bihorene, subcomisarul Alina Dinu, o şoferiţă în vârstă de 20 de ani din Sânmartin, venind dinspre strada Independenţei, nu a respectat semnificaţia indicatoarelor rutiere şi nu a acordat prioritate de trecere.

Astfel, aflată la volanul unui Volkswagen, şoferiţa a intrat într-un Citroen condus regulamentar de un orădean de 26 de ani pe drumul cu prioritate din Piaţa Unirii, dinspre Biserica cu Lună spre podul Ferdinand. În urma impactului, Citroen-ul s-a răsturnat pe o parte, chiar lângă Biserica Sfântul Ladislau.

În urma impactului, toate şapte persoane din cele două maşini au fost rănite, însă nici una în stare gravă. "Nu a fost nicio persoană încarcerată şi nu au existat persoane inconştiente. Victimele au suferit multiple contuzii şi leziuni", a declarat, marţi, pentru BIHOREANUL, lt. Camelia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Cinci dintre răniţi au fost transportaţi la spital de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, de cel de prim-ajutor calificat al Detaşamentului 2 din cadrul ISU Crişana şi de cele ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care s-a petrecut accidentul.