O persoană care a condus un vehicul de tip ATV a ajuns la spital, marţi, după ce a fost implicată într-un accident rutier cu un autoturism, în Oradea.

Evenimentul rutier s-a produs pe o stradă paralelă cu şoseaua Borşului, în parcul industrial al oraşului, arteră pe care, de obicei, se deviază traficul în cazul accidentelor rutiere produse pe drumul principal. 

Accidentul a fost sesizat la numărul 112 în jurul orei 18.30, potrivit purtătoarei de cuvânt a Poliţiei Bihor, comisarul-şef Alina Fărcuţa.

În urma coliziunii, conducătorul ATV-ului a ajuns la spital.

Deocamdată nu se cunosc circumstanţele şi cauzele care au dus la producerea accidentului rutier, poliţiştii rutieri efectuând cercetări.

Vom reveni cu detalii, în măsura în care acestea vor fi disponibile.

UPDATE:

În stare gravă

Bărbatul care a fost rănit în accident a fost transportat marţi la Spitalul Judeţean din Oradea, iar miercuri dimineaţa se afla internat în stare gravă, în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a unităţii.

"Pacientul are traumatism toracic cu multiple fracturi costale şi fracturi la membrele inferioare", a declarat, pentru BIHOREANUL, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe şi SMURD Bihor dr. Hadrian Borcea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!