Cinci persoane au fost rănite, într-un accident petrecut marţi dimineaţă, lângă Biharia, după ce şoferul unui Ford, un orădean de 59 de ani, a intrat frontal într-un Audi condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 7, pe DN 19. "Orădeanul V.J., de 59 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Judeţul Bihor, s-a angajat în depăşirea a două autoturisme tamponate anterior. Astfel, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Judeţul Bihor, condus din sens opus de D.R.L., de 21 de ani, din comuna bihoreană Sălard", arată un comunicat transmis de Poliţia Bihor.

În urma accidentului au fost răniţi şoferul de 59 de ani, şi trei pasageri, toţi orădeni, cu vârste de 60 de ani, 62 de ani şi 44 de ani, dar şi o tânără de 18 ani, din Hodoş, pasageră în cel de-al doilea autoturism.

Cei cinci au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Spitalului Judeţean. Potrivit dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD, victimele accidentului au suferit multiple leziuni, fracturi sau traumatisme craniene. Unul dintre cei cinci răniţi a plecat acasă, iar patru au rămas internate, în investigaţii.

"Două dintre victime au leziuni serioase, chiar dacă - în acest moment - viaţa nu le este pusă în pericol", a precizat dr. Borcea.