Accident de pomină vineri seară, în zona Aeroportului, unde un taximetrist a derapat şi a ajuns cu roţile în sus, în şanţ.

Potrivit poliţiştilor, autoturismul Dacia Logan circula dinspre Oradea spre Nojorid, când, înainte de o curbă periculoasă, a pierdut controlul volanului. Cel mai probabil maşina avea viteză, căci s-a oprit cu roţile în sus, în şanţ, trecând peste sensul opus de mers.

Numai norocul a făcut ca din faţă să nu vină o altă maşină şi tot norocul a făcut ca nimeni să nu fie rănit. Din impact, Loganul s-a ales cu avarii serioase, partea din faţă fiind total distrusă.

Când au văzut că la faţa locului apar reporterii BIHOREANULUI, apropiaţii şoferulului mai că nu i-au luat la bătaie. "V-o spus cineva să veniţi? Cine v-o chemat? Daţi-ne-n cap pe stradă, numa' că sunteţi jurnalişti! Ca să faceţi poză tre' să cereţi voie, că dacă-i maşina mea eu fac ce vreau cu ea!", s-a răstit un individ, apropiindu-se ameninţător la vederea aparatului de fotografiat.

Supăraţi pe ziarişti şi pe cine "i-o înfiinţat", revoltaţii o ţineau pe-a lor. "Dacă vreţi poze uitaţi-vă pe site-ul poliţiei", a zis aşa pretinsul proprietar al maşinii. "Ce vă interesează dă necazul omului?", a aruncat un altul. Cum reporterii n-au cedat, apropiaţii taximetristului s-au orientat şi spre autorităţi, aruncând vina pe ele pentru că taximetrul a ajuns în şanţ, fiindcă "n-or pus sare pă drum", deşi şoseaua nu era îngheţată.

Până la urmă, atât evenimentul rutier, cât şi circul rubedeniilor s-au lăsat fără incidente. Şi, din fericire, şi fără victime.