Două tinere au ajuns la spital în noaptea de marţi spre miercuri, după ce au fost implicate într-un accident rutier produs pe strada Nufărului din Oradea.

Potrivit informaţiilor BIHOREANULUI, şoferiţa unui autoturism Peugeot a lovit un Land Rover. Ambii șoferi ai celor două maşini sunt începători.

Totul s-a petrecut în jurul orei 0.25, după cum a declarat BIHOREANULUI comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

"O tânără de 24 de ani, din comuna Ceica, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nufărului din municipiul Oradea, pe banda 1 de circulaţie, în condiţii ce urmează a fi stabilite de cercetări, a efectuat un viraj la stânga, a pătruns pe banda a doua de circulaţie, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus pe strada Nufărului, pe banda a doua de circulaţie, în aceeaşi direcţie, de un tânăr de 18 ani din Sântandrei", a explicat reprezentanta Poliţiei Bihor.

Autoturismul Peugeot a ajuns în şanţ în urma impactului, ambele mașini implicate fiind serios avariate. 

Atât şoferiţa, cât şi o altă tânără, pasageră în maşina ei, au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean pentru investigaţii şi îngrijiri.

sursa foto: Facebook / INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA / Zsolti Laci

"În urma accidentului rutier, conducătoarea primului autoturism şi o femeie de 26 de ani din Oradea, pasageră în acelaşi autoturism, au suferit leziuni aparent uşoare, pentru îngrijirea cărora care au fost transportate la spital", a mai precizat Alina Fărcuţa.

La fața locului, polițiștii au constatat că niciunul dintre şoferii implicaţi nu consumaseră băuturi alcoolice sau droguri.

Ancheta în caz este continuată de poliţiştii Biroului Rutier Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!