Doi bărbaţi au ajuns la spital, sâmbătă dimineaţa, după ce autovehiculele pe care le conduceau, un tractor agricol şi o dubă, s-au ciocnit pe DN19, în Săcuieni.

Accidentul a fost semnalat la numărul unic de urgenţă 112 la ora 8.14. La faţa locului au fost mobilizate echipaje de poliţie, dar şi paramedici şi pompieri militari de la Inspectoratul pentru  Situaţii de Urgenţă "Crişana".

"Ambele persoane implicate în accident, doi bărbaţi, conducători ai autoutilitarei, respectiv tractorului au fost transporaţi la spital", a declarat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Poliţei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Deocamdată cauzele producerii accidentului nu sunt clare, acestea urmând să fie stabilite de poliţiştii care au efectuat cercetărilor la faţa locului.

Cert că pagubele sunt serioase, autovehiculele fiind avariate, la fel şi utilajul agricol care se afla cuplat în spatele tractorului. 

În acea zonă traficul nu a fost întrerupt, dar a fost restricţionat, desfăşurându-se alternativ pe o bandă.

UPDATE: Cauza - nepăstrarea distanţei

Potrivit unui comunicat transmis luni de Poliţia Bihor, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei.

"Un bărbat de 52 de ani, din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş Severin, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcţia Marghita - Oradea, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în timpul deplasării şi a acroşat un utilaj agricol tractat de un tractor, condus de un bărbat de 49 de ani, din Săcueni, judeţul Bihor. În urma accidentului rutier, conducătorul tractorului a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital", explică informarea.

Poliţiştii au descoperit şi că tractoristul de 49 de ani nu avea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus de acesta.

Poliţiştii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.