Două persoane au ajuns marţi după amiază la spital, după ce maşinile în care se aflau s-au izbit frontal. Accidentul s-a petrecut pe şoseaua de centură, într-o zonă locuită, pe strada Ovidiu Densuşianu. În urma impactului violent, balustrada şoselei a fost spulberată, iar cele două maşini serios avariate.

"Din primele cercetări rezultă că autoutilitara Logan a pătruns pe sens opus de mers, unde s-a tamponat frontal cu un Volkswagen Passat. Din impact a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducătorilor auto, care se aflau singuri în autoturisme", a declarat la locul accidentului inspectorul Gherman, din cadrul Poliţiei Rutiere Bihor.

Martorii povestesc că şoferul Loganului avea viteză mare când a intrat pe contrasens. De altfel, locuitorii zonei afirmă că viteza şi graba şoferilor pe acea porţiune de drum e ceva la ordinea zilei, iar depăşirile pe contrasens la orele de vârf sunt frecvente.

Oamenii susţin că numai săptămâna trecută au fost alte trei asemenea accidente. "Ar trebui puse ceva restricţii, deoarece noaptea se fac până şi concursuri de motociclete, iar ziua se merge cu viteze exagerate", a povestit un orădean.

Cei doi şoferi au fost transportaţi de două echipaje SMURD la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean, starea lor fiind stabilă. Maşinile lor, însă, vor avea nevoie de reparaţii serioase.