O autospecială de poliție a fost implicată vineri dimineața într-un accident rutier, la intersecția străzilor Seleușului și Tăbăcarilor din Oradea. Polițiștii erau în misiune, urmărind niște suspecți, iar agentul aflat la volan nu s-a asigurat în intersecție, deși era obligat să o facă, chiar și în contextul în care autospeciala avea semnalele acustice și luminoase pornite.

„Vineri, 5 august a.c., în jurul orei 09.15, la intersecția străzii Seleușului cu strada Tăbăcarilor din municipiul Oradea, o autospecială a Poliției Municipiului Oradea care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, deplasându-se pentru a identifica în trafic un autoturism dat în consemn, ai cărui ocupanți ar fi fost suspecți de comiterea unor infracțiuni, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a pătruns în intersecție fără să se asigure și a acroșat un autoturism care a intrat simultan în intersecție”, au transmis, la solicitarea BIHOREANULUI, reprezentanții IPJ Bihor. 

Cei doi polițiști aflați în mașină și șoferița celuilalt autoturism au suferit leziuni ușoare și au primit îngrijiri la fața locului. 

„În urma evenimentul rutier au rezultat pagube materiale, ambele autovehicule prezentând avarii”, mai transmite IPJ Bihor, cu precizarea că polițiștii Biroului Rutier Oradea „au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, față de conducătorul autospecialei de poliție și continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea”. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!