Un accident cu patru victime a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 20 pe raza localităţii Oşorhei pe sensul de mers către Aleşd.

"Accidentul, care a implicat două autovehicule, s-a produs în jurul orei 20:15 la ieşirea din localitatea Oşorhei spre Aleşd. În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care un copil de 10 ani, în stare gravă", a declarat pentru BIHOREANUL, agentul şef Ioana Lascău, ofiţer de presă al IPJ Bihor.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii militari ai Detaşamentului I Oradea cu autospeciala de descarcerare grea, un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, două ambulanţe SMURD şi o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor.

"În cele două autoturisme implicate în accident au fost cinci persoane, dintre care două au trebuit descarcerate, şi s-au înregistrat patru victime: un băiat de 10 ani în cod roşu medical aflat în stare de inconştienţă, doi adulţi în cod galben medical şi un adult în cod verde", a explicat pentru BIHOREANUL sergentul major Alina Butaci, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

În urma accidentului traficul auto a fost blocat până în jurul orei 21 când a fost reluat alternativ pe o singură bandă de mers.

Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări la faţa locului pentru stabilirea cauzelor accidentului.

UPDATE:

Accidentul petrecut sâmbătă seara la ieșire din Oșorhei spre Aleșd, în care au fost implicate două autoturisme și un autobuz, un copil de 10 ani fiind transportat în stare gravă la spital, a fost provocat de un tânăr de 24 de ani care se afla la volanul unui Mercedes. 

Sunt concluziile polițiștilor după cercetările la fața locului. Citește mai departe, aici!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!