Un grav accident de circulaţie în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs sâmbătă, în jurul orei 14, pe drumul judeţean care leagă localităţile Leş şi Tinca.

Potrivit dr. Alexandru Mateoc, purtător de cuvânt al SMURD Bihor, în urma impactului, şase persoane au fost rănite, iar cinci dintre acestea au fost duse la spitalele din Oradea. "O persoană a refuzat să fie transportată",  a declarat Mateoc, sâmbătă, pentru BIHOREANUL.

Printre răniţi se numără şi un bebeluş de 5 luni şi un copil de doi ani, dar nici unul nu a suferit răni grave. De altfel, toate cele şase victime au leziuni uşoare, mai precis diferite contuzii şi traumatisme craniene uşoare.

"Poliţiştii bihoreni încă se află la locul accidentului şi fac cercetări, pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei bihorene.

UPDATE:

În accident au fost implicate trei autoturisme, un Renault Megane, un Ford Focus şi un Volkswagen Touran.

Din primele cercetări ale Poliţiei, a rezultat că accidentul a fost provocat de şoferul maşinii Renault Megane, un bărbat în vârstă de 31 de ani din Oradea, care, în urma unei depăşiri neregulamentare, s-a lovit frontal de un Volkswagen Touran, care venea din sens opus.

"La ora 13.30 pe DJ 792 A, în afara localităţii bihorene Leş, un bărbat de 31 de ani din Oradea, în timp de conducea un autoturism s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui alt autoturism care era oprit pentru a vira la stânga. Din sens opus circula un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani din Oşand, cu care a intrat în coliziune frontală", a precizat comisarul Alina Dinu.

În urma impactului, Renault-ul a ricoşat în maşina oprită pentru a vira la stânga, un Ford Focus. Din informaţiile deţinute de purtătorul de cuvânt al Poliţiei, o singură persoană, fetiţa în vârstă de cinci luni, a rămas internată în spital.