Accident spectaculos petrecut duminică seară, la intersecţia străzilor Traian Blajovici cu Octavian Goga. Şoferul unui Logan care venea dinspre Piaţa de Vechituri nu a oprit la Stop şi a intrat într-un Ford care circula dinspre Calea Aradului.

"Din primele cercetări, conducătorul unui autoturism Dacia Logan nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie fără a acorda prioritate unui autoturism Ford care circula pe drumul prioritar, pe care l-a tamponat în partea laterală dreaptă. În urma impactului, autoturismul Ford s-a răsturnat şi a acroşat avariind şi o autoutilitară Opel, care circula tot pe drumul prioritar, din sens opus", a explicat BIHOREANULUI comisarul şef Traian Marnea, de la Serviciul Poliţiei Rutiere, care a coordonat ancheta la faţa locului.

Două persoane, una din Ford şi una din Logan, au fost rănite şi transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean. "În urma accidentului au rezultat două victime care, se pare, din fericire au răni uşoare", a mai precizat Marnea.

Toate cele trei maşini au fost serios avariate şi au avut nevoie de tractare, cel mai şifonat fiind, cum era de aşteptat, Fordul.

Testările cu aparatul etilotest au arătat că niciunul dintre cei trei şoferi nu a consumat băuturi alcoolice.

Intersecţia în care s-a produs accidentul este una în care se petrec frecvent tamponări, din cauza şoferilor neatenţi care nu opresc la Stop, deşi există inclusiv marcaj vizibil pe asfalt. De altfel, la scurt timp după degajarea şoselei, mai mulţi şoferi au intrat fără să se asigure în intersecţie, iar unul, ce venea cu o maşină cu număr de Sălaj de pe strada Traian Blajovici chiar era să provoace un nou accident rutier.