Trei persoane au ajuns la spital, luni dimineaţă, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 76, între localităţile Tăşad şi Drăgeşti.

Din spusele martorilor, un Volkswagen Vento ar fi intrat brusc pe contrasens şi s-ar fi lovit frontal de un alt autoturism, care venea din sens opus. Ca să evite impactul cu cele două maşini, şoferul unei Dacia Duster care mergea pe direcţia Oradea-Beiuş a tras de volan şi a ajuns în şanţ.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului, anchetând împrejurările evenimentului rutier.

"Deocamdată, pot doar să confirm că trei autoturisme au fost implicate în accident, iar trei persoane au fost transportate la spital", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Oradea, pentru a fi evaluate de medici. Potrivit dr. Hadrian Borcea, șeful SMURD și UPU, persoanele respective nu au răni serioase, așadar nu au rămas internate.

Cea de-a treia maşină apaţine Agenţiei de Management al Destinaţiei Bihor, din subordinea Consiliului Judeţean Bihor. "În maşină au fost trei colegi de-ai mei şi un colaborator, mergeau spre Vârtop, pentru o filmare. Ca să evite impactul cu cele două maşini, şoferul a tras de volan, aşa au ajuns în şanţ. Din fericire, nici unul dintre cei patru nu a fost rănit, doar maşina a fost avariată", a declarat directorul AMD Bihor, Bantó Norbert, pentru BIHOREANUL.

Potrivit acestuia, maşina cu pricina are asigurare CASCO, astfel că reparaţiile nu vor fi plătite de AMD Bihor.