Un bărbat de 42 de ani din comuna Avram Iancu a ajuns în stare gravă la spital, vineri seară, după ce a fost victima unui accident rutier petrecut în afara localităţii bihorene Ciumeghiu.

Potrivit subcomisarului Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei bihorene, accidentul s-a petrecut la ora 21.05. Un bărbat de 44 de ani, din comuna Avram Iancu, aflat la volanul unui autoturism, nu a oprit la indicatorul „Stop” aflat la intersecţia drumului comunal 100 cu DN 79. „Astfel, a pătruns pe drumul naţional şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe drumul prioritar de un bărbat de 38 de ani din comuna Seleuş, Arad”, a declarat, sâmbătă, Alina Dinu pentru BIHOREANUL.

În urma impactului, un pasager al şoferului bihorean a suferit mai multe leziuni şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Oradea. Totodată, doi pasageri din maşina arădeană, o femeie de 35 de ani şi un copil de 9 ani, au suferit răni uşoare.

Tot vineri seară a mai avut loc un incident rutier pe DN 1, pe raza comunei Corniţel, unde o motociclistă a vrut să depăşească un TIR, dar a pierdut controlul motocicletei şi s-a oprit într-o movilă de pământ. Femeia nu a fost însă rănită.