Accident, luni, înainte de prânz, în localitatea Josani. Un tânăr în vârstă de 25 de ani, şofer al unui Opel, s-a izbit frontal de o altă maşină, Renault.

"Un şofer în vârstă de 25 de ani, din Căbeşti, nu a adaptat viteza pe un sector de drum în curbe. Într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens şi a intrat in coliziune frontală cu un alt autoturism, condus din sens opus", a declarat BIHOREANULUI subcomisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Din testarea cu aparatul etilotest, a reieşit că şoferul care a provocat accidentul era băut bine, având o alcoolemie de 0,69 la mie, alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului, trei persoane, mamă, tată şi fiică, din Renault, au fost grav rănite, fiind transportate de echipaje medicale ale SMURD şi ale Ambulanţei la spital. Şoferul din Opel a scăpat fără răni.

Şoferul în vârstă de 61 de ani al autoturismului Renault a ajuns la Compartimetul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Beiuş, având un traumatism toracic, iar cele două femei, în stare mai gravă, au fost aduse la Oradea, la Unitatea de Primirea a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean.

Potrivit dr. Alexandru Mateoc, purtătorul de cuvânt al UPU – SMURD Bihor, cel mai grav rănită este femeia în vârstă de 59 de ani, fiind politraumatizată. "Pacienta are un traumatism cranio-cerebral, fracturi la membrele superioare şi inferioare şi contuzie toracică cu multiple fracturi costale. O tânără de 19 ani este în stare mai bună, dar este încă în investigaţii, având traumatism cranio cerebral şi o traumă toraco-abdominală. Ambele victime sunt conştiente în momentul de faţă", a precizat dr. Mateoc pentru BIHOREANUL.