Mai multe garnituri OTL au staţionat minute în şir, marţi, în prima parte a zilei, pe Calea Aradului din Oradea, după ce un taxi care ieșea de pe strada episcop Vasile Coman din ansamblul rezidențial Luceafărul a lovit un tramvai Astra.

Cel mai probabil, accidentul a fost cauzat de faptul că şoferul autoturismului nu a oprit la indicatorul „Cedează trecerea”, amplasat la ieşirea din cartierul Luceafărul, şi a intrat direct în tramvaiul aflat în mers.

În zonă au fost mobilizate mai multe echipaje de poliţie. Singura intrare în zona blocurilor Luceafărul a fost blocată, precum și circulația tramvaielor pe ambele senzuri. Astfel, zeci de călători au fost nevoiţi să aştepte reluarea traficului.  

În taxi se aflau o femeie şi doi copii, însă, din fericire, nu au suferit răni. De altfel, evenimentul rutier a fost înregistrat ca o tamponare, întrucât nu au existat victime, a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, comisarul şef de poliţie Alina Fărcuţa, purtător de cuvânt IPJ Bihor.

În urma impactului, taxiul a fost avariat în partea frontală, iar impactul a lăsat urme și pe garnitura de tramvai Astra.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!