Accident, sâmbătă, înainte de prânz, în localitatea Ciumeghiu. O şoferiţă în vârstă de 51 de ani a murit, după ce autoturismul în care se afla, un Chevrolet, s-a lovit frontal de un BMW în care se aflau trei tineri. 

Potrivit dr. Hadrian Borcea, şeful Unităţii de primire a Urgenţelor şi al SMURD Bihor, şoferiţa, singură în maşină, a fost prinsă între fiarele contorsionate, pentru descarcerarea acesteia pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana acţionând peste jumătate de oră. Femeia a fost foarte grav rănită, iar medicii nu au putut să o salveze.

În cealaltă maşină se aflau trei tineri, toţi bărbaţi, cu vârste de 31, 28 şi 26 de ani. "Unul dintre ei este în stare gravă şi a ajuns deja la spital, iar ceilalţi doi acum urmează să ajungă, cu gravitate medie şi mică. Mai grav sunt cei doi tineri din faţă, având fracturi şi traumatisme craniene, torace, leziuni multiple, iar cel din spate are doar doar contuzii", a precizat dr. Borcea.

Deocamdată nu sunt clare împrejurările producerii impactului, Poliţia Rutieră făcând cercetări la faţa locului.

"Accidentul s-a produs pe DN 79, la intrarea în Ciumeghiu. E vorba despre o coliziune frontală între două autoturisme", au fost singurele date furnizate de subcomisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Citiţi şi articolul: Primele concluzii ale poliţiştilor în accidentul de la Ciumeghiu: Şoferul BMW-ului a depăşit o coloană de maşini şi a intrat pe contrasens

(sursa foto: Facebook Info Trafic Judeţul Bihor)