Mai multe echipaje de intervenţie au fost mobilizate, joi, într-o pădure de pe raza comunei Borod, unde a avut loc un accident de muncă. Un angajat al Ocolului Silvic Aleşd a fost rănit şi transportat la spital după ce un TAF (tractor articulat forestier) s-a răsturnat peste el. 

Incidentul s-a produs în jurul orei 14:18, în localitatea bihoreană Borod, relatează site-ul alesdonline.ro

"La faţa locului au fost mobilizate de urgenţă echipajele Staţiei de pompieri Aleşd, cu o autospecială de descarcerare şi cu ambulanţa de tip B2 a subunităţii, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea şi un echipaj al SAJ. În momentul sosirii forţelor de intervenţie la locul producerii evenimentului, victima fusese extrasă de sub autovehicul de cei prezenţi. Nu s-a impus intervenţia echipajului de descarcerare, aceasta fiind în stare de conştienţă, dar cu fracturi şi diferite traumatisme", a declarat, potrivit sursei citate, maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana. 

(foto: Aleşd Online)

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Oradea. Dr. Beres Zsolt a declarat pentru BIHOREANUL bărbatul, care are în jur de 50 de ani, a suferit o fractură deschisă la femur, o fractură la mâna stângă şi are câteva coaste rupte. Joi seara, în jurul orei 21, bărbatul era în sala de operaţii pentru o intervenţie la femur. 

Parchetul Bihor şi Inspectoratul Teritorial de Muncă au fost sesizate în legătură cu acest caz.