Presa italiană a relatat un accident grav petrecut, vineri după amiaza, între două TIR-uri pe un drum de legătură spre o autostradă, între localităţile Sistiana şi Sgonico, pe direcţia Trieste.

Cele două camioane sunt înmatriculate în România, unul în Bihor, iar celălalt în Ilfov, potrivit paginii Info Trafic Actualităţi, care a publicat un video surprins după accident. 

Site-ul rotalianul.com scrie că unul dintre şoferi a suferit răni grave, fiind blocat între fiarele cabinei şi scos ulterior cu ajutorul pompierilor. Bărbatul a fost transportat apoi la spital în stare stabilă. Presa italiană nu relatează care dintre şoferi a fost rănit grav.

Din primele investigaţii reiese că şoferul auto-articulatului care circula în faţă a micşorat viteza din cauza lucrărilor care sunt efectuate pe una dintre benzi, iar şoferul TIR-ului care venea din urmă nu a observat încetinirea. Cel de-al doilea TIR a tamponat din spate auto-articulatul din faţa sa, împingându-l înainte pe o distanţă de circa 50 de metri, notează rotalianul.com.